Nautiskelijan Tallinna

Tallinna taitaa olla yksi henkilökohtaisia suosikkikaupunkejani Euroopassa. Miksikö? Ensisijaisesti ehkä ruoan ja hyvän atmosfäärin takia. Virossa osataan laittaa hyvää ruokaa ja ulkona voi syödä edullisemmin, kuin Helsingin huippuravintoloissa. Ruoan lisäksi Tallinnassa on hyviä hotelleja ja edullisia hoitoja.

Jokainen suomalainen lienee käynyt Tallinnassa joskus. Siitä huolimatta uskallan sanoa, että moni on kokenut Tallinnasta vain yhden puolen. Mitä jos kaupunkiin lähtisikin vähän muulla, kuin sillä perinteisellä kännimeiningillä?

Nautiskelijan Tallinnaan annan seuraavat suositukset:

Majoitu: Swissotel. Monta kertaa maan parhaaksi hotelliksi valittu ansaitsee jokaisen palkintonsa. Näkymät 30. kerroksen ravintolasta ovat hienot, palvelu ensiluokkaista ja ne sängyt!!Muutama suositeltava ravintola:

Elevant – Vanhan kaupungin moderni intialalinen yllätti positiivisesti. Istuu loistavasti vaikka lounaspaikaksi.
http://www.elevant.ee/

Chedi – Gaijinin ”pikkuveli”. Jos tykkäät Tomi Björkin ravintoloista Helsingissä, nautit tästä. Hyvää fuusio-aasialaista kohtuuhintaan.
http://chedi.ee/

Noa – Vartin taksimatkan päässä keskustassa. Hienot, merelliset maisemat ja maistuvaa ruokaa. Etenkin kesällä kiva! Palvelu ei viime käynnillä kuitenkaan yltänyt ihan odotetulle tasolle.
http://www.noaresto.ee/fi

Silk Sushi – Erittäin hyvää sushia ja runsas valikoima japanilaisia herkkuja vanhan kaupungin ytimessä. Hieman kallis, mutta sen arvoinen.
http://www.silk.ee/

Swissotellin Horizont bar – Käy täällä drinkillä. Maisemat hakevat vertaistaan.
http://www.swissotel.com/hotels/tallinn/dining/horisont-restaurant-bar/

Spa-suositus menee City Spalle (http://www.cityspa.ee/), joka on lähellä Swissotellia. Täältä löytyy useimmiten aikoja myös lyhyemmällä varoitusajalla. Keskeisemmältä sijainnilta löytyy Sinine Salong (http://www.sinine.ee), joka ei miljööltään ole niin houkutteleva, mutta erittäin hyvä (ja kalenterit monesti täynnä) siitä huolimatta.

Täydennän tätä artikkelia uusien reissujen myötä, kun suositeltavaa löytyy, tällaisia kokemuksia so far!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s